Jag har haft ångest för denna dag ganska länge nu, och nu är denna dag kommen.

Jag fyller 55 år idag, det låter så gammalt 55 år..54 lät inte lika gammalt men 55 låter ju hemskt…

Jaa sådär är väl ungefär vad åldersångest är, men jag känner mig inte äldre nu mot vad jag gjorde igår innan jag somnade.

Jag kommer nog att överleva denna dag oxå…och förhoppningen är ju att även fylla både 60-70-80 och 90 men sen får det nog vara slut med att fylla år..

Vad är min tjusning med att bli äldre? jag är mera mogen och mycket lugnare i mig själv.

Jag befinner mig i kvinnans härligaste tid eller inte det är hur man ser på det, klimakteriet.

Att vara i klimakteriet finns både för och nackdelar, jag har ingen livmoder så jag har ju sluppit allt som har med blödningar att göra. Jag har vallningar på nätterna och de är väl inte så trevligt att inte kunna sova för att man en sekunden badar i svett och nästa sekund fryser så man skakar.

Men jag upplever mig själv som mitt livs mest kvinnliga tid med att komma i klimakteriet, jag har aldrig känt eller varit så kvinnlig i mig själv som jag är nu. Men det är MIN känsla på hur MIN kvinnlighet är. Jag är verkligen en kvinna på Maywors egna sätt idag.

Det sexuella som många tror försvinner har jag inte märkt något av, tvärtom för min del har den ökat och jag mår bra med min sexualitet.

Eftersom jag har mitt engagemang när det gäller kvinnor sex och njutning så ser inte jag att sex är enbart ihop med en annan människa. Du kan må bra att känna dig själv och framför allt som kvinna mår du mycket bättre om du ger dig själv orgasmer av olika anledningar i din kropp.

Du kan slippa smärta migrän stress depressioner bla och du får mera ett leende i ditt ansikte för du har lärt dig som kvinna att ta hand om ditt egna välmående.
Det här är en del av den sexuella delen en kvinna har i sin kropp. Och som är min stora övertygelse att om en kvinna kan ta till sig det här då kan hon heala sin kropp o må så mycket bättre många gånger

Vad är mina planer med framtiden?
Jaa jag fick mig ju en funderare när jag var tvungen att bestämma vad jag ska göra med min sista del av livet. För jag har inte tiden att vela och tveka längre.
I mars börjar jag utbilda mig till coach/terapeut där jag idag tänker att jag vill nå kvinnor som har svårt med sitt sex och att få orgasmer.Det hänger ihop så mycket med det övriga livet. Och jag är duktig på det jag gör och har massor att ge andra kvinnor så de ska kunna må bra i sin sexualitet.

Jag tror mycket på kroppen själen och sexet ihop, det om något healer en människa att må bra. Men framför allt kvinnorna borde få mera kunskaper om vad de har i sin kropp och vad som kan få dem att må så mycket bättre.

I det området vill jag satsa min sista arbetsdel av mitt liv..

Så det är bara att tuta och köra på i livet och inte fastna i att jag idag fyller ännu ett år mera mot vad jag var igår..

Utan jag säger Grattis Maywor ha en underbar 55 års dag idag