Den nya sexleksaken Womanizer är i sitt sätt helt revolutionerande den sätter jag så högt att jag säger det är kvinnornas nya sexhjälpmedel..

Man sätter den mot klitoris och den sugs in med tryckvågor vilket ger mjuk skön njutning som sprider sig med hela klitoris in i vaginan upp mot G-punkten och njutningen är igång på några sekunder..Mao HELA klitoris är med på en gång.

Varför har jag gett denna leksak så högt betyg så att jag tom bloggar om den vilket jag aldrig annars gör..

De kvinnorna som har lite låg lust men vill få upp den , NU är deras hjälpmedel här!!!

Eller de kvinnor som har svårt för orgasm,NU har deras hjälpmedel kommit!!

Just med Womanizer ihop med Viamax Warm vilken kombination för en kvinna som behöver lite extra krydda för att få orgasm.
Smörj lite cream på klitoris låt den verka i några minuter sedan tar du din Womanizer sätter den lätt mot klitoris sen är det bara att njuta av vad som sker i ditt allra härligaste …MEN den här kombinationen rekommenderar jag enbart till er kvinnor som verkligen har mycket svårt att få orgasm.

Ni som har lite vanligt svårt att tippa över räcker det gott och väl med att ni har Womanizer ta en droppe glidmedel på klitoris och sätt bara den lätt emot klitoris och se vad som sker, du lär inte bli missnöjd iaf…

Ni som har svårt med driften..Den här kan vara svaret på att få igång glädjen driften och pirret i klitoris..

Men här behöver jag träffa dig för att kunna ge råd och tips till dig som vill men inte kommer igång.

Det här är en helt otrolig njutnings leksak som man bara håller emot klitoris som sedan ger hela vulvan tom inne i den inre G-punkten en stimulans som ger en njutning som jag tror inte många kvinnor alls fått känna av ..