Att lära känna sin egen kropp var en upptäcksfärd som jag inte hade en aning om vad som fanns i min kropp..

Jag är inte en speciell kvinna, jag är inte en på miljonen , jag är en helt vanlig kvinna..

Och eftersom jag är en helt vanlig kvinna då måste ju alla andra kvinnor vara som mig det är logiskt i mina tankar iaf.

Eftersom jag har fibromyalgi och vet vad alla tabletter gör med kropp och själ och vet vad som händer i kroppen när jag väl slutade med dem.
Hur huvudet piggnade till ..
Min kropp var redan pigg, men jag vet att många andra kvinnor med samma sjukdom inte alls är pigga i varken kropp eller själ.
Pigg= känna sex och lust

Pratade igår med en kvinna som berättade att hon har börjat sova hela nätterna. Vet du vad jag gjort? sa hon, Jag ger mig en orgasm innan jag ska sova o jag blir så avslappnad somnar och sover hela natten..

För min del så blir jag så glad att höra hur kvinnor lyssnar på mig och mina budskap att de tar till sig sin egna kropp och upptäcker hur mycket de kan heala den själva enbart med att ge sig själv orgasmer.

Nu vet inte jag om denna kvinna ätit tabletter men jag vet att flera med mig som gjort det idag inte gör det utan vi ser till att ge oss orgasmer för att slippa smärtan och få vår spända kropp att slappna av..

Tänk vad pengar och tänk vad biverkningar kvinnor kunde spara om de visste om att det finns en inbyggd smärtlindring i vår egen kropp!!

Inte nog med det så mycket snyggare vi blir när vi mår bra. Det lyser ur våra ögon att vi tar hand om våra kroppar. Vi har ett leende på läpparna och vi kan säkert sjunga lite i duschen oxå. Bara av att känna att vi har en underbar och ljuvlig kvinnokropp

Ta hand om din kropp och vårda den , Du får bara en kropp i livet…