Igår var en dag när jag hade mycket att göra….

Det är dagar som jag går hem trött men glad i sinnet..

Att jobba i en sexbutik är samma sak som att jag har tystnadsplikt vilket innebär att jag aldrig kan hälsa på mina kunder ute på stan.

Ibland reagerar människor direkt när de får syn på mig och vänder bort ansiktet. Och då kanske man tom haft långa samtal sist den kunden var inne i butiken. Men de vill inte visa att de känner mig. Och den kunden behöver inte vara orolig för jag hälsar aldrig på dem iaf.

Ibland kan den här delen kännas lite knepig om jag ska vara ärlig, men det är ju så för alla som jobbar med tystnadsplikt.
Att samtala med kunder som man träffar ofta vi behöver ju inte ens prata sex, och sedan när man möts på stan inte få hälsa eller när de vänder bort huvudet.

Men igår var en rolig dag att jobba..
Det var trevliga kunder, men..fick ett hjärnsläpp i kassan o intima förlorade 85 kr inte för att jag tror intima går under för det. Jag kallar det hjärnsläpp o den mänskliga faktorn.
Sådant händer oxå ibland när jag jobbar.

Att träffa kunder som vill ha det bästa och man för en dialog det gillar jag. När ett samtal kan börja med vad vill du/ni få ut av en leksak? Och det slutar med att de går hem med det bästa för dem.

Visst förespråkar jag alltid de dyrare leksakerna men det gör jag inte för att intima ska tjäna pengar det gör jag för att de är de bästa..Och i slutet de billigaste..
För batterier kostar pengar massor med pengar..

Roligaste minnet från igår?
Ett ungt par där han var öppen o frispråkig men även med hämningar, han var mera på att lyssna på vad jag hade att säga. Det är inte vanligt det brukar vara tvärtom. Men den kvinnan kunde mycket om sig själv och hon var säker i sig själv.
Men denna underbara unga mans blick…Vilken spjuver …
Det paret har säkert roligt i sitt sex..

Nu är första jobbar-dagen gjord idag är det min första lördag för i år…

Jag hoppas nu och ber till högre höjder: Snälla låt mig vara frisk o få ha kvar orken om jag lovar att dra ner på mitt tempo och ta hand om mig själv på ett bättre sätt..

På facebook vart det här sista jobbarselfiekortet så det får bli bloggens årets första istället!!